OVER ONS

onze missie

Het is onze missie om passende opleidingen en trainingen te bieden voor een sector die een omvangrijke energie transitie doormaakt. 

Door opleiding en training kunnen we de zittende en de nieuwe medewerkers in de OV-bus, truck en mobiele werktuigen helpen de nieuwe technologie eigen te maken. 

Onze ervaringen

De Zero Emission academy is een startup opgericht door Dennis Klootwijk. De zero emission academy is gespecialiseerd in de techniek achter zero emission voertuigen, trucks, bussen en mobiele werktuigen.

Dennis Klootwijk heeft 10 jaar geleden I am Dennis opgericht en heeft als freelance docent en trainer ruim 27 jaar ervaring in de automotive (truck & bus) techniek. Tevens heeft hij 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van uiteenlopende opleidingen en trainingen in de automotive- en railsector. Dennis Klootwijk is betrokken bij een aantal BBL trajecten voor verschillende ROC’s en inzetbaar als tweedegraads docent motovoertuigentechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Sinds 2009 is Dennis Klootwijk betrokken bij verschillende zero emission voertuigen. 

Onze Visie

Is een werkplaats waar medewerkers opgewassen zijn tegen elke technische uitdaging. Waar veiligheid, gezondheid en gevoel voor techniek in de juiste volgorde keer op keer in de praktijk gebracht worden.